NEPTUN

ROMÂNIA

Stațiunea Neptun

Stațiunea Neptun, situată pe malul românesc al Mării Negre, reprezintă o opțiune de vacanță perfectă pentru cei care caută un loc calm și primitor. Înconjurată de pădurea Comorova la vest și de apele Mării Negre la est, stațiunea Neptun se bucură de un peisaj natural remarcabil. Cu umbra răcoroasă a copacilor, lacurile ornamentate cu nuferi, lebede și plaja sa fină, Neptun atrage turiștii pe litoralul nostru în fiecare sezon estival!

Plaja Neptun se distinge clar ca una dintre cele mai rafinate plaje de-a lungul întregului nostru litoral. Aici te poți scufunda pur și simplu în nisipul fin și încălzit al plajei. În plus, lățimea generoasă a plajei Neptun permite amplasarea confortabilă a șezlongurilor și a prosoapelor de plajă.

Ce Poți Face în Neptun

Stațiunea Neptun, deși nu foarte întinsă, oferă numeroase posibilități pentru a petrece timpul liber.

Plimbări în natură

O excursie cu bicicleta prin pădurea Comorova poate fi o experiență minunată. Ai posibilitatea să închiriezi biciclete de la Parcul de aventură Neptun și să te aventurezi pe aleile umbroase ale pădurii învecinate, cunoscută și ca Rezervația Stejarii Brumării.

Un tur în jurul lacurilor poate fi de asemenea o plăcere deosebită. Aria din apropierea lacurilor Neptun I și Neptun II este amenajată special pentru plimbări, fiind o destinație atrăgătoare atât ziua, cât și seara.

Luna Parc Prichindel

Acest parc de distracții seamănă cu cel din stațiunea Mamaia. Aici, distracția nu se oprește niciodată, fiind disponibilă atât ziua, cât și noaptea. Ai parte de mașinuțe, roți amețitoare, muzică și aventură într-un mediu plin de energie și entuziasm.

Tratamente balneare Neptun

Stațiunea Neptun este cunoscută și pentru gama sa largă de tratamente balneare. De la împachetările calde cu nămol extras din Techirghiol până la terapiile cu Gerovital, aici beneficiezi de îngrijirea specialiștilor.

Unul dintre cele mai apreciate elemente naturale este nămolul adus din Techirghiol. Acesta este utilizat în diverse proceduri, cum ar fi împachetările calde sau băile cu nămol. Este recunoscut la nivel internațional datorită proprietăților sale chimice și a conținutului bogat în micro-minerale și fauna marină.

Parc Aventură Neptun – Paradis Land

Plaja Neptun

În stațiunea Neptun, se află cel mai captivant parc de aventură de pe întregul litoral. Situat în mijlocul naturii, într-o parte a pădurii Comorova, acest parc de aventură din Neptun va stârni entuziasmul atât al copiilor, cât și al adulților.

Parcul de aventură oferă 14 trasee pline de adrenalină, cu niveluri de dificultate progresive, adaptate în funcție de vârstă și abilități. Traseele mai ușoare sunt concepute pentru copiii cu vârste începând de la 4 ani, în timp ce cele mai dificile sunt destinate profesioniștilor. Fiecare traseu este identificat printr-o anumită culoare, facilitând identificarea și navigarea. Acestea te conduc printre copaci, pe poduri suspendate, pe tiroliene sau alte provocări similare, totul desfășurându-se într-un mediu sigur, fiind echipat mereu cu centură de siguranță. Personalul parcursului este vigilent și monitorizează întotdeauna desfășurarea activităților.

În plus față de aceste trasee, parcul de aventură Neptun mai oferă:

  • Un traseu de tiroliene cu 11 coborâri
  • Un panou de cățărare înalt de 6 metri
  • Activități de tir sportiv cu arcul și airsoft
  • Locuri de joacă pentru cei mici
  • Servicii de închiriere biciclete
  • Un escape room
  • Un restaurant și terasă

Dino Parc Neptun – Distracție pentru copii

Dino Parc Neptun este un parc tematic dedicat dinozaurilor, oferind oportunitatea copiilor și părinților de a explora informații captivante despre cei mai celebri 42 de dinozauri care au populat planeta.

Cu o suprafață de 2 hectare, parcursul este conceput pentru a permite copiilor să descopere universul dinozaurilor prin intermediul activităților tematice, jocurilor distractive și expozițiilor.

Pentru a amplifica experiența, întreaga expoziție este organizată ca o călătorie virtuală pe cele 6 continente, oferind o perspectivă globală asupra dinozaurilor. Călătoria debutează în Europa și continuă prin Antarctica, America, Africa, Asia și Australia.

În plus, parcursul dinozaurilor din Neptun pune la dispoziție și un loc de joacă, food court, cafenea, trambuline și un magazin de suveniruri pentru a completa experiența vizitatorilor.

Padurea Comorova Neptun